Giften

Stichting Emmy kan naast mensen in nood staan dankzij financieringspartners, zakelijke partners, trusts en andere stichtingen waarmee we samenwerken, maar vooral door individuele supporters!

Een enorme zegen die God ons gaf, is dat Hij onze vrijwilligers al 80% van een basisinkomen heeft gegeven. (dat is inderdaad een van die wonderen die we hebben gezien…) Dat betekent dat we met een klein beetje extra inkomen ons werk voor Zijn glorie kunnen doen tegen zeer(!) lage overheadkosten. Stichting Emmy is daarmee een unieke en zeer efficiënte partner voor mensen die ons giften zouden willen geven.

Als u financieel wilt bijdrage aan de goede doelen dan kunt u een gift overmaken op ons banknummer: NL03RABO0357926897 t.n.v. Stichting Emmy. Uw gift kunt u ook maandelijks over maken, dit kunt u instellen bij uw bankoverschrijving. Ook kleine giften zijn zeer welkom!

Wilt u een eenmalige gift aan ons overmaken? Dan kunt u ook onderstaand formulier gebruiken.

Bedrag